De Kaasplank

Plateaux fromages Entremont

In porties verdeelde kaas? Entremont heeft ze, voor iedere smaak en iedere gelegenheid! Met ons assortiment Les Terroirs kunnen de kenners genieten van kwaliteitskazen met karakter. En voor een smakelijk samenzijn met het hele gezin is er ons assortiment Les Incontournables (De Klassiekers), met zachtere smaken, waar u dankzij de vele beschikbare formaten op ieder moment van de dag van kunt genieten. Een assortiment zonder compromis!

De Klassiekers

Het hele gezin is gek op de fruitige, zachte smaak voor op de kaasplank, als tussendoortje en tijdens een picknick. Dat komt omdat iedereen onze porties van het assortiment Les incontournables (De Klassiekers) waardeert! Zelfs in de keuken komen ze tot hun recht! Met ieder zijn eigen, typische smaak heeft elke kaas zijn eigen fans. Voortaan heeft iedereen zijn eigen kaas!

Terroirs

Dit is de ideale selectie voor de echte kaasliefhebber! Rijk aan aroma’s, een uitstekende kwaliteit, de meeste met een Beschermde Oorsprongsbenaming of een Beschermde geografische aanduiding... “Les Terroirs” is een uitgebreid assortiment dat Entremont ontwikkeld heeft voor uw kaasplank of een smakelijk tussendoortje. Om op ieder moment van de dag van te smullen!