Comté

Comté Entremont

Een kaas die altijd gelegen komt!

Deze topper uit het Juragebergte is een van de eerste gekookte harde kazen die het kwaliteitslabel Beschermde Oorsprongsbenaming in ontvangst mocht nemen. Dat verbaast ons niet! De kaas wordt in kuipen vervaardigd van rauwe melk van o.a. Montbeliard koeien en vervolgens minstens 4 maanden gerijpt volgens een traditionele methode.

De Comté van Entremont heeft een zachte, subtiele smaak die je gehemelte streelt.

Neem de tijd om van deze heerlijke ”traditionele” kaas te genieten!

 

Onder de loep

Formaten: 200g, 350g

Gemiddelde voedingswaarden voor 100 g

 

Energie Vetten waarvan verzadigde vetzuren Koolhydraten waarvan suikers Eiwitten Zout Calcium
1700kJ / 410 kcal 34g 22g    <0,5g  <0,5g  26g  0,8g  900mg