Beaufort

De pracht van de alpenweiden!

Deze gekookte harde kaas met kwaliteitslabel wordt vervaardigd van versgemelkte rauwe melk. Op de kaasplank herkent u hem aan zijn holronde korst en zijn gladde, massieve textuur die ivoorwit tot lichtgeel kan zijn. De Beaufort is een trotse kaas met een heerlijke smaak! Tijdens het rijpen, minstens vijf maanden, wordt hij gekeerd en ingewreven en ontwikkelt zo unieke fruitige en bloemige aroma’s.

De Beaufort Chalet d’Alpage (Beaufort Chalet in de Alpenweide) wordt vervaardigd in hartje Savoie van de melk van Tarine en Abondance koeien die in de zomer op meer dan 1500 meter grazen. De authentieke smaken dankzij de rijke zomerflora op deze hoogte maken deze kaas zo populair...

Een prachtig kaasje om onder de stolp te hebben!

*Beschermde Oorsprongsbenaming

Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g

Energie Matière grasse dont acides gras saturés Glucides dont sucres Protéines Sel Calcium
1646Kj / 397 kcal  33g  21g  <0,5g  <0,5g  25g  1g  850 mg