Emmental

De traditionele rijping!

Onze Emmentaler kazen Entremont Terroirs en Sélection worden in Charcenne vervaardigd van rauwe melk. Door de traditionele manier van rijpen worden mooie gaten en een soepele textuur verkregen.

  • De Emmental au Lait Cru (Emmentaler van Rauwe Melk) ontwikkeld na 8 weken rijpen zoete aroma’s
  • De Emmental Grand Pavois, die meer dan 10 weken rijpt, heeft een wat fruitigere smaak
  • De Emmental Français Est-Central Grand Cru* Label Rouge IGP heeft, na 12 weken rijpen, een meer uitgesproken smaak, een mooie, goudkleurige korst en een textuur die in de mond smelt

Voor welke Emmentaler zal u smelten?

* Beschermde geografische aanduiding

Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g

Energie Matière grasse dont acides gras saturés Glucides dont sucres Protéines Sel Calcium
1532 kJ / 369 kcal  29g  19g  <0,5g  <0,5g  27g  0,5g