Borrelsandwiches als spiesjes met ham en plakjes Gold Entremont

Voor 6 spiesjes

Ingrediënten

Voor 6 spiesjes

  • 4 plakken granenbrood 
  • 2 plakken gekookte hesp
  • 6 plakken Gold Entremont
  • 3 kerstomaatjes
  • 12 blaadjes basilicum
  • 20g boter

 

Bereiding

Beboter de 4 plakken granenbrood. Maak met een vormpje rondjes van het brood en rooster deze aan beide zijden in een koekenpan met antiaanbaklaag.

Snijd de gekookte hesp in reepjes van ca. 3 cm. Snijd de plakjes Gold Entremont in tweeën.

Was de kerstomaatjes, dep ze droog en snijd ze in tweeën.

Maak spiesjes door een half kerstomaatje, het brood, de kaas, de gekookte hesp en het basilicum met elkaar af te wisselen. Lekker bij de borrel.

Fotocredit: Stéphanie Iguna@Geekandfood

Recept afdrukken