Bruschetta met spinazie, ham, kaas

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Bruschetta met spinazie, ham, kaas

Ingrediënten

 

4 mooie sneetjes boerenbrood (of granenbrood) 
4 keer een handvol jonge spinaziescheuten 
10 fijne plakjes rauwe ham 
1 pakje Spécial Pizza Entremont 
10 à 15 gedroogde tomaten 
2 teentjes knoflook, gepeld en in de lengte in 2 gesneden 
Olijfolie  
Oregano
Fleur de sel en peper van de molen 

Bereiding

 

De sneetjes brood roosteren tot ze goudbruin, maar nog soepel zijn. 

Met het halve teentje knoflook over een zijde van de sneetjes brood wrijven. 

De gedroogde tomaten in kleine stukjes snijden en op de sneetjes brood smeren. 

De Spécial Pizza Entremont-kaas toevoegen, bestrooien met oregano en het geheel tussen 5 en 10 minuten in de oven zetten op 190 °C. 

De chiffonade van rauwe ham toevoegen en vervolgens de verse spinazie. 

Overgieten met een dun straaltje olijfolie. 

Onmiddellijk opeten. 

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken