Croque monsieur met gekookte ham en Comté Entremont

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Croque monsieur met gekookte ham en Comté Entremont

Ingrediënten

:

8 sneetjes boerenbrood
4 plakjes gekookte ham
400 g Comté Entremont
Boter
Veldsla
Vinaigrette

Bereiding

:

Bestrijk de buitenkant van de sneetjes brood met gesmolten boter. Leg enkele plakjes Comté, een sneetje gekookte ham en opnieuw enkele plakjes Comté op vier sneetjes boerenbrood. Leg er de andere vier sneetjes brood op. Smeer de buitenkant van het brood in met boter.

Bak de broodjes gedurende vijf minuten lichtjes aan beide zijden in een koekenpan met antiaanbaklaag op een matig vuur. Plaats er een deksel op om de kaas te laten smelten.

Dien onmiddellijk na het bakken op met veldsla met een vinaigrette.

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken