Gevulde champignons

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Gevulde champignons

Ingrediënten

:

50 gr Entremont Spécial Gratin
16 à 20 kastanjechampignons
40 gr paneermeel
25 gr halfgedroogde tomaten (in kleine stukjes)
2 tl kappertjes
2 tl zonnebloempitten
1 klein teentje look (geperst)
Enkele takjes platte peterselie en bieslook (fijngehakt)
Olijfolie, peper en zout
 

Bereiding

:

Warm de oven voor op 200 °C. Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes. Bedek een bakplaat met bakpapier of een siliconen bakmat en verdeel hierover de champignons. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.

Meng in een kom de kaas, de tomaten, de kappertjes, het paneermeel en de peterselie. Voeg hierna de zonnebloempitten en de look toe. Meng goed en vul hiermee rijkelijk de champignons. Zet gedurende 15 à 20 minuutjes in de oven.

Haal de champignons uit de oven, dresseer op een bord, bestrooi met bieslook en dien warm op.

 

 

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken