HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Boekweitpannenkoeken, Maki-stijl

Zie het recept

Paashaasbrioches met Entremont Gruyère IGP

Zie het recept

Cheesy puree met boschampignons en een eitje

Zie het recept

Bladerdeeghapjes met truffel en Comté

Zie het recept

Aperitiefkrans met Entremont Comté

Zie het recept

Koulibiac met Comté Fruité 8 maanden, zalm en spinazie

Zie het recept